Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Fabo erbjuder korttidskontrakt

Flera fastigheter i Fabos bestånd är i behov av omfattande renoveringar. För att hantera det har vi infört uthyrning med korttidskontrakt.

I fastigheter som ska renoveras hyrs endast korttidskontrakt ut i väntan på renovering. Lägenheter med korttidskontrakt ska, efter korttidsuthyrningen, användas i projekten som t.ex. daglägenheter eller evakueringslägenheter till de hyresgäster som får sina lägenheter renoverade eller rivna.

Ett korttidskontrakt innebär att du som hyresgäst ska flytta ut efter att kontraktstiden löpt ut. Om renoveringen blir framskjuten, kan det bli aktuellt med en förlängning av kontraktet. Om detta sker tar kundavdelningen kontakt med dig så snart de kan med ett nytt erbjudande om slutdatum. Skriver man ett korttidskontrakt behåller du dina köpoäng hos Fabo och samlar poäng som tidigare. Alltså du både behåller poängen samt ökar köpoängen vilket gör att du har möjlighet att under tiden söka andra lägenheter.

Men varför ett korttidskontrakt? Fördelen är att du kan snabbt komma in på bostadsmarknaden samtidigt som du behåller och ökar dina köpoäng hos Fabo. Ibland behövs en snabb lösning när förutsättningarna i livet ändras. Du har kanske fått plats på den där utbildningen som du drömt om, du kanske genomgår en jobbig seperation, du kanske fått jobbet du velat ha, du kanske vill testa att bo själv ett tag? Är du nyfiken så kontakta gärna uthyrningen på 0346-88 66 00 eller mejl info@fabo.se.

Korttidskontrakt hyrs ut utan besittningsskydd och med en uppsägningstid på 3 månader.