Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.

Sök korttidskontrakt

hos Fabo

Ibland behövs en snabb lösning när förutsättningarna i livet ändras. Du kanske vill flytta hemifrån för första gången, eller har precis fått jobb i Falkenberg. Du kanske har blivit singel. Eller fått plats på den där utbildningen som du drömt om. Oavsett anledning kan Fabo erbjuda dig korttidskontrakt när du behöver det som mest.

Korttidskontrakt

 

I fastigheter som ska renoveras hyrs endast korttidskontrakt ut i väntan på renovering. Ett korttidskontrakt innebär att du som hyresgäst ska flytta ut efter att kontraktstiden löpt ut. Om renoveringen blir framskjuten, kan det bli aktuellt med en förlängning av kontraktet. I så fall kontaktar kundavdelningen dig så snart de kan med ett nytt erbjudande om slutdatum. När du skriver på för ett korttidskontrakt behåller du dina kö-poäng hos Fabo och fortsätter samla poäng som tidigare. Du både behåller och ökar kö-poängen vilket gör att du har möjlighet att under tiden söka andra lägenheter. Som att ha kakan och äta upp den!

Varför ett korttidskontrakt? Fördelen är att du kan snabbt komma in på bostadsmarknaden samtidigt som du behåller och ökar dina kö-poäng hos Fabo. Är du nyfiken så kontakta gärna uthyrningen på 0346-88 66 00 eller mejl info@fabo.se

Korttidskontrakt hyrs ut utan besittningsskydd och med en uppsägningstid på 3 månader.