Kvarteret Svärdet

Vill du ha det centralaste läget i Falkenberg? På kvarteret Svärdet hittar du ett boende vars omgivning har allt - allt från stadens alla olika krögare till shopping, träning och skönhetsvård. Allt detta inom gångavstånd! Dessutom har du gångavstånd till matbutik, service och kollektivtrafik. 


Till lägenhetsväljare >

Till visualisering >

Till solstudie >


Uthyrningen av kvarteret Svärdets 31 lägenheter är igång och via lägenhetsväljaren kan du få en överblick av lägenheterna. Lägenhetsväljaren visar lägenhetens storlek, hyra, våningsplan, om lägenheten är ledig eller inte och så vidare. Du kan även få en virtuell rundvandring i en av våra lägenheter. Lägenheten är en tvåa och har lägenhetsnummer 1201. Dessutom finns det en solstudie att spana in. Solstudien ger dig en någorlunda uppfattning om vart solen lyser ifrån på morgonen och kvällen. Du klickar på pilarna för att få fram olika klockslag. 

För att anmäla ditt intresse för en lägenhet gör du det som vanligt under Sök ledigt. 


Det är tillsammans med MTA Bygg och Anläggning som Fabo förnyar stadsbilden med ett nytt hus med det där lilla extra. Här hittar du ett toppmodernt hem med hög standard - ett hem för dig som söker ett individuellt boende som kompletterar livet.

I huset kan vi erbjuda lägenheter från 1 rok till 3 rok med storlekar från 28 kvm till 65 kvm med tillgång till gemensam innergård. Huset kommer vara 3-4 våningar högt och bottenplan i huset består av restauranglokal och garage. Här har Fabo tillsammans med arkitekt tagit fram en byggnad som ger en rustik utsida med olika dimensioner av tegelverk och med en toppmodern insida - en lägenhet som den medvetna söker. 


Här hittar du: 

- 31 lägenheter

- 255 kvm restauranglokal

- garage

- härlig innergård

- närhet till naturområde

- centralt läge

- närhet till kollektivtrafik

- en rökfri boendemiljö


Har du några frågor om kvarteret Svärdet är du välkommen att kontakta Fabo på telefonnummer 0346-88 66 00.