Kvarteret Svärdet

Här hittar du ett toppmodernt hem med hög standard - ett hem för dig som söker ett individuellt boende som kompletterar livet.

På kvarteret Svärdet hittar du ett boende vars omgivning har allt - krogar och shopping, träning och matbutik, service och kollektivtrafik. Allt utanför dörren! Mer centralt kan det knappast bli.

Till visualisering >>

Till solstudie >>

I huset kan vi erbjuda lägenheter från 1 rok till 3 rok med storlekar från 28 kvm till 65 kvm med tillgång till gemensam innergård. Huset är 3-4 våningar högt och bottenplan i huset består av restauranglokal och garage. Här har vi tillsammans med arkitekt tagit fram en byggnad som ger en rustik utsida med olika dimensioner av tegelverk och med en toppmodern insida - en lägenhet som den medvetna söker.

Du kan få en virtuell rundvandring i en av våra lägenheter. Lägenheten är en tvåa och har lägenhetsnummer 1201. Dessutom finns det en solstudie att spana in. Solstudien ger dig uppfattning om solens läge från morgon till kväll. Du klickar på pilarna för att få fram olika klockslag.

Här hittar du:

- 31 lägenheter

- 255 kvm restauranglokal

- garage

- härlig innergård

- närhet till naturområde

- centralt läge

- närhet till kollektivtrafik

- en rökfri boendemiljö

Har du frågor om kvarteret Svärdet är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer 0346-88 66 00.